Tavan

întins

Calitate

germană

Eco

Friendly

Fără

Foc

Casă confortabilăși
sigură cu design
personal

Individualitatea vizibilă la prima vedere. Dacă sunteți un iubitor de finisaje neobișnuite, tavanele trebuie să reflecte astfel de pasiuni. Iar tavantele întinse Teqtum sunt cele mai potrivite pentru proiectarea. Niciun alt material nu va oferi o astfel de libertate nelimitată de proiectare.

 

La cerere se pot combina forme, culori, se pot alege sisteme de iluminat, în funcție de interiorul spațiului de locuit. Ca urmare, fiecare cameră are propriul său stil unic.

 

Tavanele Teqtum, care sunt adaptate nevoilor dumneavoastră, sunt realizate din materiale ecologice și îndeplinesc cele mai stricte cerințe de protecție la foc.

 

Noi posibilități de design, microclimat sănătos și confortabil deschid posibilități maxime pentru proprietarii de clădiri. O casă în care te simți în siguranță.

Citește mai mult
Implementarea tavanelor de design complex

Utilizând diferite sisteme de profile în combinație cu pânzele Teqtum, este posibilă implementarea soluțiilor non-standard:

 • Tavane plutitoare,
 • Tavane plate,
 • Tavane cu mai multe niveluri,
 • Tavane cu umbre, etc.
Integrarea de soluții moderne de iluminat

Este posibil să se utilizeze toate soluțiile moderne de iluminat în designul tension flow:

 • Lămpile de punct pentru tavanul întins,
 • Lămpile de suspensie pentru tavanul întins,
 • Sistemul Track lighting pentru tavane întinse,
 • Iluminarea tavanului cu bandă LED.
Peste 20 de ani de serviciu

Marele avantaj al tavanelor întinse este că acestea au o durată de viață medie de 15-20 de ani și nu își pierd aspectul original. Suprafața este elastică și nu necesită reparații periodice.

Comoditatea serviciului

Plafoanele întinse, datorită proprietăților materialelor din care sunt realizate, sunt nepretențioase; în special, tavanele din PVC sunt mult mai ușor de îngrijit decât finisajele clasice ale suprafețelor tavanului. Praful și petele mici sunt aproape invizibile. Dar, dacă este necesar, ștergeți doar stratul cu o cârpă umedă.

Rezistenţă la apă

Materialele pânzei pentru tavane întinse au capacitatea de a bloca apa. Tavanul întins nu permite umiditatea nici în sus, nici în jos. Rezistența foliei din PVC poate rezista la o încărcătură de peste 100 de litri pe metru pătrat de suprafață. Dacă inundația este detectată la timp și apa tensionată colectată este îndepărtată în mod corespunzător, suprafața poate fi restaurată la aspectul său anterior.

Folia inovatoare Teqtum EURO îndeplinește toate cerințele pentru țările UE Mediu, siguranță, rezistență mecanică și rezistență la căldură. Nu emite substanțe nocive și miros neplăcut în timpul utilizării.

 • Respectarea mediului

  Pânza Teqtum îndeplinește toate cerințele pentru țările UE în ceea ce privește mediul, siguranța, rezistența mecanică și rezistența la căldură, nu emite substanțe nocive și miros neplăcut în timpul utilizării. Pe baza rezultatelor testărilor și verificărilor, Teqtum a obținut dreptul de a fi marcat cu:

  Marcajul CE

  Teqtum Euro este singurul material din lume cu o lățime de până la 5 metri care a trecut cu succes teste complexe și a obținut dreptul de a fi marcat cu CE (Conformitate europeană).

  Clasificare internațională de calitate A+

  Cel mai mare rating conform legislației europene privind emisiile de compuși organici volatili și calitatea aerului din interior.

  Inregistrarea, evaluarea si autorizarea produselor chimice

  Regulamentul gestionează toți producătorii, importatorii și utilizatorii finali de produse chimice din Spațiul Economic European.

  Restricțiile de utilizare a substanțelor periculoase

  Reglementări privind restricțiile de utilizare a substanțelor periculoase.

  Standardul european de siguranță DIN EN 71

  Folia a fost testată în conformitate cu faimoasa Directivă Uniunii Europene DIN EN 71 privind siguranța copiilor.

 • Rezistența a foc

  TEQTUM EURO a fost testat în conformitate cu standardul european EN 13501.
  Pe baza rezultatelor acestor teste, materialul nostru TEQTUM EURO este clasificat ca:

  • Clasa Euro B,
  • Subclasa S1,
  • Subclasa D0.

   

  Ce înseamnă acest lucru?

  Inflamabilitate: Clasa Euro B este un material neinflamabil.
  Fumuri: Subclasa S1 înseamnă o cantitate moderată de fum.
  Formarea de picături de ardere: Subclasa D0 — nu se formează.